Ett år för reningsverket hos Räddningstjänsten i Storgöteborg

Som vanligt har vi på Sorbtech Solutions AB varit flitiga och installerat många av våra produkter hos en rad olika kunder. När vi ser tillbaka på det senaste året finns det två stora jobb som vi är extra stolta över att kunna presentera.

Den installationen av reningsverk som gjordes hos Räddningstjänsten i Storgöteborg, samt den installation av reningsanläggning som gjordes hos Ragnsells i Malmö.

Detta betyder att de stora företagen och kunderna ser oss som en trygg leverantör vilket självklart gör oss stolta som leverantör. När det gäller installationen av det reningsverk som idag befinner sig hos Räddningstjänsten i Storgöteborg används detta för att de skulle kunna tvätta sina larmställ och övrig utrustning och sedan släppa ut vattnet i recipienten och efterfölja dem högt satta kraven som länsstyrelsen tillämpar.
Här har vi då med våra professionella och kvalitativa produkter sett till att skapa en lösning som följer de angoivna lagar och förordningar för detta ändamål. Detta betyder att både vi och Räddningstjänsten i Storgöteborg idag värnar om miljön och att spara på energin samt naturtillgångarna. 

Den reningsanläggning som installerades hos Ragnsells i Kallinge, är avsedd att fungera som ett polersteg efter att vattnet gått genom en oljeavskiljare.

Detta fungerar idag perfekt och kan räknas till en av de många jobb vi kan vara stola över att ha utfört. Här kan de nu tvätta sina bilar samt de fordon som används på Ragnsells, och vara säkra på att det avfallsvatten som finns efter detta både renas och återanvänds. Helt enkelt har naturen och våra energitillgångar återigen sparats för framtida behov.

1 tanke på “Ett år för reningsverket hos Räddningstjänsten i Storgöteborg”

Kommentarer är stängda.

Vi hjälper er med all typ av vattenrening, inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som är anpassad för just era problem.

Du når oss på telefon: 0723-23 83 71 eller på e-post, info@sorbtech.se.

  Jag vill bli kontaktad

  REFERENSKUNDER

  bergkvarabuss_stor
  holmgrens_bil_liggande-1200px
  RS_logo-farg_RGB
  logo
  scania-logo